O podjetju

Res je, radi gradimo – in to počnemo skupaj z vami že 16 let. Ne moremo prešteti, koliko hiš, stanovanj, poslovnih prostorov, vrtnih, počitniških hišic in ostalih objektov je bilo v tem času zgrajenih ali prenovljenih z našo pomočjo. Pa številka niti ni pomembna… pomembneje je – in ponosni smo na to, da nam je v tem času zaupalo toliko strank.

Obnavljate streho, ste za opečno ali kovinsko kritino? So vam pomembne modne zapovedi ali raje stavite na klasiko? Nemara si želite vse pa ne veste kako!

Ne skrbite, v družbi ST SODNIK d.o.o. Tomaža Sodnika iz Brega pri Komendi se zavedamo s kakšnimi strahovi se srečujete, zato samo kritino izberete vi za ostalo poskrbimo mi. Stopite prvi korak z nami ter dovolite, da vam pripravimo ponudbo, na podlagi izbranih materialov in idej.

Podjetje se ukvarja z krovsko in kleparsko dejavnostjo ter pokrivanjem in prekrivanjem vseh vrst streh, vgradnjo strešnih oken in krivljenjem zaključnih elementov po naročilu do dolžine 6,40 m.

Naše krovsko-kleparsko podjetje poskrbi za nove dimenzije vaše strehe:

  • demontažo obstoječe kritine in kleparskih elementov
  • odvoz odpadnega materiala na urejena odlagališča
  • dobavo in montažo kritine (Creaton, Bramac, Tondach, Eternit, Esal, Erlus, Gerard, Decra)
  • dobavo in montažo kleparskih elementov
  • dobavo in montažo žlebov
  • dobavo in montažo strešnih oken (Velux)
  • strešne konstrukcije

Naše ime je s številnimi kakovostno izvedenimi projekti postalo sinonim za natančno in profesionalno opravljeno delo. Delo na projektu opravimo profesionalno in odgovorno v dogovorjenih časovnih rokih. Vsi naši izdelki in storitve so kakovostni, kar potrjujemo tudi z garancijo in vrsto nagrad, ki smo jih osvojili z našim trudom.

Loading...